sawyer

Stress stress stress. Helt plötsligt kallar jobbet, skolan, vänner och familj. Saker man vill göra men ändå väljer bort för att inte stressa. Det känns ju väldigt kul! Nu laddar vi med Lost här snart, som gör varje tisdag till en ny favoritdag!


gossip


Sitter här vid datan och är sjukt glad :D vet ni varför? För att jag har nu de 2 senaste gossip girl avsnitten (avsnitt 18 och 19) från säsong 2. dessa avsnitt har jag väntat på i cirka en månad! och nu ska jag börja kolla igen, där jag slutade sist. Fyfan vad säsong 2 är bra! helt sjukt. jag blir helt fast. spänning , kärlek, konflikter... och massa skvaller och lögner... och snygga skådespelare (visst?!) XD det kan inte bli bättre :)

Jag avslutar denna jobbiga vecka med detta :D
/en glad Johanna

söndag

Idag är det en riktig söndag. Jag ska vara inne, typ träna, plugga, städa osv. Men det är väll bra med sånna dagar med! Igår såg jag på robinsson som faktiskt känns helt okej. Och släckte lampor för Earth Hour såklart!

jag ska nog brun-utan-sola mig lite också! jag är vitare än strecket idag.

Pyssel på g..


Yepp. Here we go :)

dance

Ni ser väll på let's dance?! Jag hejar på Magnus, för att så enkelt, en snubbe utan dansgrunder borde vinna mer än tjejen med typ en hel dansskola på nacken. Så kom igen nu Magnus!

dark

idag har det snöat igen. Känns som bloggen fylls med väder för tillfället. Vill vara ute i solen, på stan, på små kaféer med uteservering. istället sitter man här med en filt som sällskap. Idag är det i varje fall bara en vecka kvar till lov!

Project Runway



Någon mer än jag som fastnat i denna serie? XD jag är på femte avsnittet nu :D säsong 5.
Project är så bra, och skönt att titta på för man vet aldrig vad som kommer hända eller vad dom ska göra förnått.
En annan sak som gör det roligt är oxå alla deltagares personligheter. Vissa är ju helt klockrena! :D haha!
Min favvo är iallafall Blayne, han är roligast av dom alla och så vet man inte riktigt vad han kommer göra, eftersom han är lite...galen? XD haha och en annan rolig är Stella, som ständigt tjatar som hennes jävla läder.: "leather...leather....leather!" haha.



Go Blayne!
(ps.. ge mig halsbandet!) XD

/J

old



Det känns som om mina jeans sjunger på sista versen. Trist, de få levis som sitter som en smäck...

look what they done



nu är jag i skolan. Hur kul på en skala? Vem förstår matte c? Inte jag. Jag gillar inte att man ska ha prov, jag vill bara ha typ inlämningar istället. Men det tycker nog inte skolan och lärarna är en så bra idé, hehe.
Idag - lön! Shopping?


bilden som jag redigerat och fixat lite på Amanda Jenssen, fina fina Amanda Jenssen.

dröm.. skor.

                                                  

winter



I veckan försökte jag säga nej till vintern. Tunna strumbyxor, och en jävla tjock halsduk. Jag frös iaf. Och idag är det fortfarande snö ute! Kan inte minnas att mars såg ut såhär förra året. Men det kanske gjorde det.


väska, friis & company. klänning, gina tricot



1





Du håller mig kvar i nått jag lämnat

shine


håret, hon, munnen, färgerna.!
såhär bra ser inte mitt hår ut (eller jag) för tillfället.

Sverige? Finland?


den nya kronan! Jag trodde nån hade försökt blåsa mig på en spänn först.
suddig bild, men jag var ju tvungen och fota den först. Kronan på baksidan är alltså puts väck.
Nu står det istället "Sagan om ett land på andra sidan havet. Sverige 1809, 1 kr. 2009 Finland.
Jag hörde nåt om att det är för att våra mynt trycks upp i Finland, vilket då gjort att en fått välja hur den ska se ut.
Jag tycker det är mysigt skrivet faktiskt! Så är den helt tom, vilket är coolt. Euro-märket lär ju hamna där tids nog men ändå.

Basplagg



Skönaste basplaggen från GinaTricot fick följa med mig hem idag, 129 kr styck.  Billigt och bra :)
/J

Johanna testar glass!


Nu för någon dag sedan när den efterlängtade solen tittade fram bestämdes sig jag och mina vänner för att köpa varsin glass under våran rast i skolan. Glass (och choklad) älskare som jag är var jag ju tvungen att testa den nya magnum sorten "temtation chocolate". Och den var....helt galet god!
Tänk choklad glass med mörk choklad över och inuti massa vita choklad bitar och typ små choklad kakbitar..mums :D
Och en liten rolig typ ask den låg i, som en liten kista, haha!
Men men.. såklart är den dyrast av alla glassar, hela 22 kr kronor kostade den. Men jag kan säga att det var lätt värt dom 22 kronorna, för glassen var helt ljuvlig XD

Testa den! Ni blir inte besvikna :)

Joshua Radin



Dagens låt, eller föressten.. veckans låt. Är helt fast
/J

snart ska jag å träna på friskis och svettis! duktigt johanna :D ska sitta och försvinna lite framför denna låt en stund innan bara :p

vårkläder. tack


blue sky


idag är det vår! och det känns så bra! vår vår vår. april april april. sol sol sol.

bucks



jag är halvseg idag.
Denna skulle inte sitta helt fel, kom igen. Starbucks i Stockholm? Någon som håller med mig?

The Killers



Älskar denna version av "When you were young". Låten är en riktig klassiker som följt med under några år. Den är så bra, jag älskar den här låten.
/J

btw... jag lärde mig nyss att infoga videoklipp! jippie! XD inte så svårt som jag trodde. En enkel match för en data nörd :p

blacknwhite




Det svarta, åhlens. kedjan, hemmafixad (!), vita från lindex.

manaña


idag, söndag. Ja tack, det sitter fint. Det börjar bli vår men lite kallt är det ju. Vill vi vara här istället? Spanien?
Ehm. jag säger ja tack till det! :-)

see you


dessa gröna har jag nu i blått. Score! Jag är överlycklig, typ.



bästa solbrillsen, typ 59 spänn på H&M. Hej bästa klippet<3

din sko, eller min sko?



Dom här skorna från dinsko tycker jag väldigt mycket om! känns ganska perfa till våren/sommaren :) 349 kr och de är dina! Några såna här liknande satsar jag nog på lite senare.. när vädret blir.. bättre :P

dåligt..

    
(bild, tv4.se)

Nej vad e detta?!
LOST ska inte längre sändas kl.21.00 på onsdagar som det alltid har gjort! Det har ju blivit som en tradition! Och nu när man längtat och hållt sig ifrån alla nya avsnitt som skrikit efter mig på datan så börjar tv4 sända lost på tisdagar 20 i 11! DÅLIGT! Hela denna lost tradition har ju varit med nu i massa år, så detta känns som ett slut :( Och även jag (som är ett sant lost fan) tycker att det börjat gått liiite för långt med hoppande öar osv XD Fast det är fortfarande en utav favorit serierna :) Men förr var jag helt besatt.. och nu kommer detta upp som förstör det hela ännu mer :( Dåligt.. det enda passande ordet..fast såklart kommer jag ju följa lost som alltid :D Man måste ju få veta hur det kommer gå med den hoppande ön, haha.
/J

hoppas du är kvar i stan om du känner dig som jag




Skor, H&M. 79,50.
Förra säsongen, men såg några i stan igår fast andra färger. Köp! Jag använde mina hur mycket som helst och ska nog leta fram dom i år igen.
(mina ben ser smått gula ut men det var direkt efter spanien så.)

never denim

Hej! Idag var jag på föreläsning på kvällstid för skolan. Roligt? Ja helt okej.

Saken som är mindre rolig är att jag hade en VIP-inbjudan till Amanda Bergs kanonsläpp på hela hennes kollektion på BikBok ikväll. och det såg jag nu. och det började klockan 8 och nu har jag min läxa att ta i tu med.

Vad föreläsningen rolig?
NEJ!! Jag missar ju för fan Amanda Berg Amanda Berg Amanda Berg Amanda Berg Amanda Berg Amanda Berg Amanda Berg. Åh. :-(
och nu väntar läxan.


detta känns ungefär lika värdelöst som när hela bajen var skadat. (inräknat rami som är guld.)

monki jackan




Den omtalade Monki jeans jackan. Jag vill haaa! Den är enligt mig, helt perfekt! Synd bara att man inte är ensam om den åsikten, och synd att man har den storleken som ryker fortast :(

hm.. den här bloggen är inte bra för mig egentligen XD jag måste plugga men fastnar här... hela tiden :p illa..
/J

twilight..

twilight ja,
 nog den mest omtalade bok serie/film just nu. Jag såg filmen på bio för ett tag sen, och den var så klockren och så fin. Jag hade inga förväntningar alls när jag satte mig  i biostolen och filmen började. Men efteråt blev jag smått chockad över hur mycket jag gillade den. Egentligen är det inte min filmsmak men jag blev helt tagen av den. På något sätt hade den lixom allt, och jag var allmänt borta ett långt tag efter.
   Sen bestämde jag mig att läsa boken och sen blev jag totalt fast. Boken var så mycket bättre än filmen! Jag som är en riktig film människa och icke bok människa blev helt fast och jag läste flera timmar i sträck. Ganska ovanligt för mig XD. Men gud så fin bok. Helt perfekt.
Innan allt detta hade jag absolut ingen aning om att jag skulle fastna i denna serie som alla andra. jag tänkte "äh det där är nog inget för mig" men oj så fel man kan ha.
   Nej asså hela twilight serien (har bara hunnit läsa första boken) är så klockren och fin. Jag tror också att det är ganska omöjligt att inte bli typ helt kär i Edward, det är nog också en anledning till att jag blev så fast i filmen XD haha.

nu efter ha läst den första boken ville jag ju läsa meeeer, så nu har jag fått låna New moon av min kära vän! tack olivia <3

Och jaa.. jag fastnade också i denna twilight hysteri, precis som alla andra..
/J .      



skor är lycka


Jag tycker att H&M's skor blir bara snyggare och snyggare genom tiden. Kolla på dessa t.ex! jag skulle vilja ha allihopa, NU :D (har redan de längst upp till höger, hihi)
snygga skor, yes.
Bra pris, yes
H&M, yes!

Det är just såna här dagar (när det snöat hela dagen) som man längtar ihjäl sig till våren och sommaren! Och till fina små skor.. ballerina skor, sandaler, små tygskor, pumps, flipflops, converse (utan att de blir total förstörda i vinterkaoset).. listan kan göras lång :P

Försvinn äckliga snö! Det är ju mars..!
/J

this is the start of something good

hejsan!
Det här är alltså mitt absoluta första blogginlägg i mitt liv. Kanske en start på någonting.. kul? :D Det tror jag sannerligen.. ska bara försöka lära mig detta program och den rätta tekniken, sen är jag igång :)
Nej nu ska jag lyssna lite på the kooks (min och M's favvosar) har ett helt nytt album på datan med massa b-sides och demos och sånt. = Ren lycka.

C ya!

 

när våren börjar


vad hände med Stockholm? Igår trodde jag våren var påväg. Planerade att gå ut och jogga och gå på stan en hel dag.
När jag vaknar och kollar ut är det ungefär.20 CENTIMETER SNÖ. OCH DET SNÖAR ÄN.
då gör vi om dethär. Idag planerar jag att sitta inne hela dagen eller gå i inomhuscentrum.



lite håkan & sommar slår aldrig snett.

nu ska vi försöka bygga upp denna blogg också. Lite bloggdesign funkar, alltid ett plus! (känns bra o kunna ha ändrat textstil. score!)
/M

måndag

ny vecka, ny dag, nu kööör vi. :-)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0